Transport si retururi

Girafasophie.ro (girafasophie.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

  • CURIER, Livrare in 1-2 zile, Grila de calcul in functie de valoarea comenzii
    0 RON - 200 RON: 16 RON
    Livrare gratuita pentru comenzile mai mari de 200 RON
  • RIDICARE DE LA DEPOZIT din Bucuresti, sectorul 3- valabil doar pt. plata prin card bancar, Livrare in 1-2 zile, Livrare gratuita

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Girafasophie.ro sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

In contextul crizei sanitare Covid-19, nu putem accepta retur pentru produsele de igiena (aspiratoare nazale, tetine, suzete, scutece de unica folosinta, etc) care au fost desigilate.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri , nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email distributie.domus@gmail.com